Marc Rojas, bateria

Marc_B:NMarc Rojas neix a Terrassa l’agost de 1978. Des de ben jove se sent captivat per la música i inicia diferents projectes musicals amb diferents grups d’amics. De bon principi se sent captivat per la percussió i s’entusiasma per la bateria. El seu primer grup, Rutina’s Klap repassava grans clàssics del món musical com ara The house of rising sun, Boig per tu o Hotel California.
Hores i hores de pràctica autodidacta són el resultat del seu talent musical, incrementat per l’experiència extreta de veure tants i tants concerts dels grans artistes del moment actual, que li ha permès afinar l’oïda i descobrir amb precisió la presència dels diferents instruments en els temes musicals, així com els petits detalls, que l’entusiasmen especialment: una guitarra que segueix la veu, una línia de baix que sembla que no hi sigui, uns vents esbojarrats, o els greus d’un piano que et fa moure els peus.

La coneixença d’en Toni Marbà des de ben jove, i el fet d’haver participat amb ell en d’altres projectes musicals, va fer que no vacil·lés en incorporar-se a la banda quan el primer bateria la va deixar.

Les seves influències principals són el Bruce Springsteen, l’Eric Clapton, Muse, Queen, Beatles; i el seu gran referent: Steve Gadd.